Οι Βίλλες

Το συγκρότημα "Βίλες Οδυσσέας" αποτελείται από έξι βίλες με τις πισίνες τους και βρίσκεται περίπου 800 μέτρα από την πλησιέστερη αμμώδη παραλία και περίπου 400 μέτρα από το κοσμοπολίτικο Νυδρί.

Χτισμένες στους πρόποδες των Σκάρων, όλες οι βίλες προσφέρουν μαγευτική πανοραμική θέα αγναντεύοντας τη θάλασσα και τα πριγκιπονήσια. Ο Σκορπιός (το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση), η Μαδουρή (το νησί της οικογένειας Βαλαωρίτη), το Χελώνι, το Σκορπίδι, η Σπάρτη (κυνηγότοπος του Ωνάση) και το Μεγανήσι με τα τρία χωριά του, σε συνδυασμό με το Νυδρί το Βλυχό με τον ομώνυμο κόλπο του και στο βάθος οι ακτές της Αιτωλοακαρνανίας και τα νησάκια Κάλαμος και Καστός δημιουργούν ένα τοπίο ανεπανάληπτο.

Η τοποθεσία που βρίσκονται οι βίλες Οδυσσέας με το γαλήνιο τοπίο σας εξασφαλίζουν την απαραίτητη ηρεμία για άνετες και αξέχαστες διακοπές.

Η κάθε βίλα είναι κομψά διακοσμημένη και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, δύο υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, κουζίνα καθιστικό, πισίνα περίπου 36 τμ. και μεγάλη βεράντα.

Στο γειτονικό Νυδρί υπάρχουν εστιατόρια, μπαράκια, καταστήματα, supermarket κ.α. Έχετε την ευκαιρία να ενοικιάσετε σκάφος ή να συμμετέχετε σε οργανωμένες εκδρομές περιήγησης των νησιών που βρίσκονται γύρω από την Λευκάδα η να απολαύσετε θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, σερφινγκ κ.α) και τις πανέμορφες αμμώδης παραλίες του νησιού. Η φιλοξενία και η ευγένεια των κατοίκων του νησιού θα σας μείνει αξέχαστη.